Produkter för whey tillverkare (2)

Ärtmjöl 400g

Ärtmjöl 400g

Ärtmjöl används ofta vid bakning av bröd och tortillas, vid tillverkning av pasta samt vissa bakverk som munkar och kakor. Det räcker med att tillsätta endast 10-20 % ärtmjöl till vetemjölet, så får dessa rätter en unik ärtarom och blir lite hälsosammare. Ärtor är rika på vitaminerna C, B och PP, samt mineraler som kalcium, magnesium, kalium, fosfor och zink. Malning på stenmöllar gör det möjligt att bevara den balanserade naturliga sammansättningen av kornet, vilket möjliggör en minskning av det glykemiska indexet. Vikt: 400 g
Rågflour 400g

Rågflour 400g

Rätter gjorda på rågmjöl har lägre kaloriinnehåll än de som är gjorda på vetemjöl. Även personer som följer olika viktminskningsdieter kan använda rågmjöl för bakning. Inte bara traditionellt svart bröd kan bakas av rågmjöl. Detta mjöl fungerar också som bas för många läckra och hälsosamma bakverk, såsom platta kakor, muffins, pepparkakor, kex och småkakor. Rågmjöl innehåller vitaminer från grupp B, PP, samt vitamin E, en källa till ungdom och skönhet. Malning med stenar gör att vi kan bevara den naturliga balanserade sammansättningen av korn, vilket möjliggör en sänkning av det glykemiska indexet, en viktig indikator för dem som bryr sig om sin hälsa. Vikt: 400 g